ROVATOK

2024. ápr. 25, Cs
Márk, Márkó, Márkus

Szerencs a versenyközpontja a Zemplén Rallynak

Szerencs a versenyközpontja a Zemplén Rallynak

Öröm számomra, ha különböző rangos kulturális-, sport-, szabadidős rendezvények helyszínéül a szervezők városunkat választják, hiszen ezek az események hozzájárulnak Szerencs hírnevéhez, bevételt jelenthet a szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak, programot kínál a lakosságnak. Nekünk fontos, hogy minél többen megismerjék ezt a környéket, és később akár magánemberként is visszatérjenek hozzánk.
Csodálatos vidékünket november 11-13-a között megmutathatjuk a Therwoolin VIII. Zemplén Rallyra érkező versenyzőknek, rendezőknek és az érdeklődő közönségnek. A hazai ralisport eddigi is aktívan részt vett a környék életében, hiszen Zemplén pályáit különböző futamokon előszeretettel használták.
Az idei év azonban nekünk más, hiszen Szerencs ezúttal versenyközponti szerepet tölt be. Éppen ezért a helyiek számára különleges lesz ez a három nap. Már csak azért is, mert nem kell feltétlenül a szakaszokra kilátogatniuk ahhoz, hogy találkozzanak a futam résztvevőivel, megcsodálják a benevezett autókat.
Ajánlom a város lakóinak a figyelmébe a díjkiosztók helyszínét, a Rákóczi-várat (Rally2-es szombat 18 óra, a Therwoolin VIII. Zemplén Rally-díjkiosztó ünnepség vasárnap 16.45 óra), valamint a prügyi út mellett, az épülő szigetelőanyaggyár, a Therwoolin telephelyén kialakításra kerülő szervizparkot.
A hétvégén a belterületi utak etapként szerepelnek a versenyben, tehát a párosoknak a KRESZ-t be kell tartaniuk. Ettől függetlenül megkérek mindenkit, hogy a szokásosnál is nagyobb óvatossággal közlekedjenek, hiszen a forgalom ezúttal a nagyobb lesz a megszokottnál.
Bízom benne, hogy a mostani együttműködés egy hosszú távú közös munka első állomása. Rajtunk egészen biztos, hogy nem fog múlni.
A visszaszámlálás elkezdődött. Három, kettő, egy, RAJT!

Jó szórakozást és eredményes hétvégét kívánok!

Nyiri Tibor
polgármester

További információk:
VIII. Zemplén Rally műsorfüzet
VIII. Zemplén Rally Media Safety Book
Szombat áttekintő
Vasárnap áttekintő
GY1 Fóny
GY2 Újhuta
GY3 Mád
GY7 Huták
GY8 Erdőbénye
GY9 Disznókő
III. Pálháza Rally

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image