Különleges hangulatú, történelmi kastélyszállónkban bemutatjuk bérelhető helyiségeinket.
Elsőként a Huszárvár Hotel emeleti éttermét tekinthetik meg, amely egy magasabb létszámú családi vagy céges rendezvény, összejövetel lebonyolítására kiválóan alkalmas.
A terem 85 m2, maximum 50 fő befogadására képes, az alap terembérlésen kívül hideg és meleg étkezést is tudunk biztosítani előzetes egyeztetés alapján. (Igény szerint egyszerre több termünk lefoglalását is biztosítani tudjuk.)
Az emeleti éttermet követően a Huszárvár Hotel földszinti éttermét mutatjuk be, amely szintén kiválóan alkalmas családi vagy céges rendezvény, összejövetel lebonyolítására. Létszám függvényében a két helyiség együttesen is bérelhető. A terem 50 m2, maximum 40 fő befogadására képes, ahol az alap terembérlésen kívül hideg és meleg étkezést is tudunk biztosítani előzetes egyeztetés alapján.
Huszárvár Hotel Konferencia terme kiváló lehetőséget nyújt maximum 14 fős üzleti célú tárgyalások, megbeszélések, tréningek, szemináriumok, illetve konferenciák megrendezésére. (Nagyobb létszám esetén több terem együttesen is bérelhető.) Terembérléshez kapcsolódóan vállaljuk étel-ital bekészítését, valamint konferenciatechnikai eszközök biztosítását igény szerint.
Egy különleges konferencia helyszín választásával jelentősen befolyásolhatja a tárgyalást, partnerei számára komolyságot, tiszteletet és tekintélyt sugall az elegáns környezettel.
Népház Panzió nagyterme
A Népház Panzióhoz tartozó Nagyterem kitűnő lehetőséget nyújt maximum 80 fős üzleti célú tárgyalások, megbeszélések, tréningek, szemináriumok, illetve konferenciák megrendezésére, de kiválóan alkalmas ünnepségek, összejövetelek lebonyolítására is. A terem 100 m2 alapterületű, nagyméretű ablakaival természetes megvilágítású, légkondicionált, WIFI internettel rendelkezik.
Terembérléshez kapcsolódóan vállaljuk étel-ital bekészítését, valamint konferenciatechnikai eszközök biztosítását igény szerint.
Foglaljon időpontot helyszíni bejárásra:
Huszárvár Hotel Recepció
3900 Szerencs, Huszárvár utca 11.
Telefon: 20/353-0122
E-mail: