ROVATOK

2024. május 19, V
Ivó, Milán

Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft.

Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft.

 Tisztelt Látogató!

A Szerencsi Városgazda Non-profit Kft. ügyvezetőjeként szeretettel köszöntöm megújult honlapunkon.
Szerencs Város Képviselő-testülete 2008. október 30-i ülésén a 166/2008 (X.30.) számú határozata alapján, a feladatok hatékonyabb elosztása érdekében úgy határozott, hogy a Szerencsi Városüzemeltető Kht. non-profit gazdasági társasággá való átalakulása után, új gazdasági társaságot alapít, megosztva a Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. tevékenységi köreit a két társaság kötött.
Ezen döntés értelmében 2009.02.03-án megalakult a Szerencsi Városgazda Non-profit Kft., mely 2009.08.01-én megkezdte működését.
A város lakosságával együttműködve szeretnénk feladatainkat végezni, céljainkat megvalósítani, mivel munkák az egész város érdekeit szolgálja. város parkgondozása, útjainak, járdáinak karbantartása, a köztisztaság megvalósítása mindenkit érint, aki Szerencsen él, nyaral, vagy csak átutazik.
Sokan vannak akik tudják mivel is foglalkozunk, de annál is többen vannak, akik csak egy-egy megoldatlan problémájuk kapcsán gondolnak ránk.
Keveseknek jut, juthat eszébe, hogy a Kft. a város út és járdafelületeit gondozza, télen síktalanítja, tisztítja, karbantartja a vízelvezető árkokat, fenntartja a temető, piacot üzemeltet, befogja a kóbor ebeket, és kommunális szolgáltatásokat is végez.
Igyekszünk évről évre szebb, gondozottabb köztereket, parkokat és utcákat kialakítani, hogy a város lakói tiszta, virágos és barátságos környezetben éljenek, dolgozzanak, a városba érkező vendégek pedig kulturált környezetet találjanak.
Szeretnénk megfelelő tájékoztatást adni tevékenységeinkről, aktuális, közérdekű információkat közölni minden kedves ide látogató számára.
Ehhez a munkához kérjük az Önök türelmét, segítségét is. Észrevételeiket írják meg társaságunknak, hogy együtt egy szebb, tisztább környezetet alakíthassunk ki minden itt élő ember számára.

Tóth istván
ügyvezető

 

Elérhetőségek
A cég székhelye: 3900 Szerencs, Eperjes út 9.
Telefon: (47) 361 308
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A cég telephelyei: 3900 Szerencs, Bakó József út 2.
3900 Szerencs, Kisvásártér

További információ: www.szerencsivarosgazda.hu
Facebook: www.facebook.com/Szerencsi-Városgazda-Non-Profit-Kft-820002328126272

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image