ROVATOK

2024. júl. 1, H
Tihamér, Annamária

Újszülött-köszöntő

Újszülött köszöntésA szerencsi német nemzetiségi közösség új taggal bővült a közelmúltban. Orosz Péternek és Grebely Zsuzsannának 2012. december 11-én született meg a kisfia, Nándor.

A kicsi érkezése nemcsak a család számára volt örömteli esemény, hanem a helyi német nemzetiségi önkormányzatnak is, hiszen a testület megalakulása óta ő a második gyermek, akinek a révén létszámában gyarapodik a helyi német közösség.

A nemzetiségi önkormányzat képviseletében a közelmúltban Árvay Attila elnök, Braun Istvánné elnök-helyettes és Tóth Lászlóné képviselő látogatta meg az immár kétgyermekes fiatal házaspárt. A vendégek nem érkeztek üres kézzel: az ifjú anyát virágcsokorral köszöntötték, míg a csöppség számára pelenkacsomagot hoztak, ami hasznos segítség az újszülött ellátásához.  Nándika a születése óta rendkívül nyugodt gyermek, akit szeretettel vesznek körül a szülei, a nagyik és a három éves bátyja egyaránt. Az idén óvodába készülő Peti már nagyon várta az öccse érkezését és ahol csak tud, segítségére van édesanyjának.  A családfő Tiszaújvárosban dolgozik, hétköznap korán kel és este ér haza, de a hétvégéket mindig együtt töltik a szülők és a gyermekek.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image