ROVATOK

2024. május 2, Cs
Zsigmond, Zoé

Tüzet kért, telefont rabolt

Rendőrségi hírek: Tüzet kért, telefont raboltBűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki Taktaharkányban áldozataitól egy mobiltelefont erőszakkal elvett.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Taktaharkányban a Piac téren 2014. október 15-én 22 óra 10 perckor tüzet kért két fiatalembertől, majd egyiküktől „megnézésre” elkérte a mobiltelefonját. A férfi kérésre sem adta vissza az eszközt, sőt annak megtartása érdekében bántalmazta alkalmi ismerőseit, majd elmenekült a helyszínről.
Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként 12 órán belül azonosították, majd elfogták, és a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Barnabás 20 éves olaszliszkai lakost.

A Taktaharkányi Rendőrőrs a beismerő vallomást tett terhelttel szemben az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. október 17.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image