ROVATOK

2024. ápr. 20, Szo
Tivadar, Odett

Tájékoztató

Tájékoztató

Ezúton tájékoztatom településünk lakosságát, hogy az Event-Immo Kft. 2021. szeptember 2-5. között „Artúr Fesztivál” elnevezéssel tart rendezvényt városunkban. A szervező (rendező) döntése alapján az esemény helyszíne a Buffalo Bill étterem melletti/mögötti terület.
Szerencs Város Önkormányzatnak jegyzője a benyújtott kérelemre az alkalmi zenés- táncos rendezvény megtartásához az engedélyt kiadta, amiben részletesen előírta a rendező kötelezettségeit. Többek között ezek közé tartozik a veszélyhelyzet időtartama alatt érvényes védelmi intézkedések betartása, a tűzvédelmi előírások garantálása, a programokon résztvevők életének, testi épségének a megóvása, a közbiztonság fenntartása, az akadály- és balesetmentes gyalogos- és közúti közlekedésről történő gondoskodás, az érvényes zaj- és rezgésvédelmi rendelkezések biztosítása, a hulladék gyűjtése és elszállítása. A rendezvény időtartama alatt a Kilián utca - 37-es számú főút - Szent István utca közötti útszakasz lezárásra kerül, ezért változik a forgalmi rend, amiről a szervezőnek kell tájékoztatni a lakosságot.
Ezúton tisztelettel kérem, hogy a rendezvénnyel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írják meg kérdéseiket, kéréseiket, észrevételeiket.

Szerencs, 2021. augusztus 31.

Nyiri Tibor
polgármester

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image