ROVATOK

2024. júl. 1, H
Tihamér, Annamária

Tájékoztató

2012. március 1-jén per előtti kötelező egyeztetés folyt a polgármesteri hivatalban a Bodrog-út egyéni vállalkozás és jogi képviselője Dr. Phd. Rácz Zoltán ügyvéd, valamint Szabó Lászlóné csoportvezető és dr. Egeli Zsolt alpolgármester részvételével.

A vállalkozó és a polgármesteri hivatal között 2008-ban, december 31-i teljesítési határidővel vállalkozási szerződés jött létre Szerencs város forgalomtechnikai tervének elkészítésére 5.000.000,- Ft +ÁFA díj ellenében. A szerződést a vállalkozó készítette, s az változtatás nélkül került aláírásra, noha ebben az időben a polgármesteri hivatal két ügyvédi irodával, illetve egy személyes jogi tanácsadást nyújtó vállalkozással állt megbízási kapcsolatban. A készre jelentés 2011. januárjában történt meg, melyről a teljesítés igazolása mai napig nem került kiállításra.

A felek képviselői egyeztették álláspontjaikat azzal, hogy a hivatal képviselői nem értettek egyet azon állítással, hogy a késedelemért kizárólag a polgármesteri hivatal a felelős. Az egyeztetési folyamat a héten zárul le azzal, hogy annak sikertelensége esetén a vállalkozó jelezte, bírósági úton kívánja igényét érvényesíteni.

Szerencs, 2012. március 6.

dr. Egeli Zsolt
alpolgármester

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image