ROVATOK

2024. ápr. 19, P
Emma

Szavazzunk Dr. Hegedüs Csabára

Hegedus Csaba 1Elkezdődött a Prima Primissima Díj közönségszavazás. Az elismerés küldetése, hogy példaképként állítsa a társadalom elé azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára. A jelöltek a magyar tudomány, művészet, kultúra és sport példaértékű teljesítményt nyújtó képviselői közül kerülnek ki.
Az idén az aspiránsok közé került Szerencs sportéletét kiemelt figyelemmel kísérő és támogató Dr. Hegedüs Csaba olimpiai bajnok birkózó, mesteredző, a 100. olimpia aranyérem megszerzője, akitől – mint a Magyar Birkózó Szövetség elnökétől – vettük át 2011. április 20-án Szerencs, a birkózás érdekében évtizedeken keresztül kifejtett magas színvonalú munkáért, a sportág népszerűsítése terén végzett odaadó tevékenységért a „Birkózás városa” kitüntető díszoklevelet.
Arra kérem a szerencsieket, a sportolókat, hogy 2022. november 30-ig szavazzanak Dr. Hegedüs Csabára nem emelt díjas sms-ben a (0670) 70 77 000-es telefonszámra és az üzenetbe a 22 kódszámot írják be. Óránként egy darab szavazat adható le, amivel sorsoláson vesz részt, és egymillió forintot nyerhet OTP bankkártyán.
Bővebb információ a https://www.primaprimissima.hu internetes oldalon található.
Köszönöm, hogy a kezdeményezésem támogatója!

Nyiri Tibor
polgármester

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image