ROVATOK

2024. ápr. 19, P
Emma

Szakemberek a jelzőrendszerről

Szakemberek a jelzőrendszerről

ESZEI Alapszolgáltatási Központ – Az éves jelzőrendszeri tanácskozását tartotta meg a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, ahol azok a szakemberek találkozhattak, akiknek a munkájuk részét képezi a gyermekvédelem.
Az értekezésen megjelenteket Dr. Sipos Attila igazgató köszöntötte, aki az észlelő-jelzőrendszer hatékony működését hangsúlyozta, valamint köszönte meg a szakemberek elhivatott munkáját.
Kiemelten fontos a jelzőrendszeri intézmények felelőssége, talán soha nem volt ilyen fontos, mint most, amikor a társadalom minden tagját folyamatosan megpróbáltatások, problémák érik.
Mindannyiunknak nagy a felelőssége, hogy a jelzések időben megtörténjenek, azokra időben tudjunk reagálni. A jelzés megtétele, azok nyomon követése illetve azok meg nem tétele egyaránt egyéni felelősség.
A további sikeres együttgondolkodás, a szoros együttműködés a jelzőrendszer tagjai között a feltétele annak, hogy településünkön továbbra is támaszt, megfelelő szociális ellátást és szolgáltatást kaphassanak a rászorultak.

20220408 szakemberek jelzorendszerrol

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image