ROVATOK

2024. május 2, Cs
Zsigmond, Zoé

Probléma? Tudassa az önkormányzattal!

Probléma? Tudassa az önkormányzattal!

A lakók visszajelzései fontosak, aminek a hatékonyságát tovább szeretnénk bővíteni. Szerencs Város Önkormányzata bevezeti a MUNIPOLIS intelligens kommunikációs hálózatot, amelynek köszönhetően Ön, a letöltött mobilalkalmazáson keresztül bejelentést tehet. Nem kell bejönnie a hivatalba, vagy telefonálni – minden gyorsan és egyszerűen, közvetlenül a mobilján keresztül történik.
A MUNIPOLIS alkalmazással gyakorlatilag bármilyen problémát jelenthet – a leesett útjelző táblától a meglazult csatornafedélen át a veszélyes úthibáig vagy éppen egy illegális hulladéklerakóig. A bejelentéshez könnyedén csatolhat fényképet, valamint a pontos helyszínt is. Ezek az információk nem nyilvánosak, csak Ön és az önkormányzat által megbízott személyek láthatják, a készülékén nyomon követheti a probléma megoldásának a folyamatát.
Az alkalmazás használata és a javaslatok beküldése ingyenes, gyakorlatilag nem igényel időt, és a közösség minden tagjának hasznára válik. Regisztráljon, töltse le az alkalmazást és tegyük közösen szebbé, rendezetté, tisztábbá városunkat! A MUNIPOLIS több más hasznos lehetőséget kínál, helyi hírek, fontos információk jutnak el Önhöz!

Regisztració: https://szerencs.munipolis.hu/regisztracio

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image