ROVATOK

2024. ápr. 19, P
Emma

Pályázható a Bursa Hungarica 2021

BURSA HUNGARICA
Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer
2021.


Szerencs Város Önkormányzata 2020. szeptember 14. napján tartott ülésén döntött arról, hogy a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való részvételének elősegítése érdekében csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2021. évi fordulójához, költségvetésében biztosítja a támogatás forrását és kiírja a pályázatot.

Felhívjuk a felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdő szerencsi fiatalok figyelmét, hogy a pályázattal kapcsolatban bővebb információkat az alábbi helyeken találnak:
http://www.emet.gov.hu

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:
https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a vonalkóddal rendelkező pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva szükséges az önkormányzat polgármesteri hivatalában benyújtani.
Amennyiben a felhasználó korábban már regisztrált az Eper Bursa rendszerben, nem szükséges a regisztrációját megújítani, hanem a korábban használt jelszavával léphet be a rendszerbe.

Letölthető dokumentumok:
Pályázati adatlap 2020-2021
Felülvizsgálati adatalap 2020-2021

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image