ROVATOK

2024. márc. 29, P
Auguszta

Óvintézkedések az ügyfélszolgálaton

Óvintézkedések az ügyfélszolgálaton

A BMH Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáiban 2021. november 3-tól ügyfeleink és kollégáink egészségének és biztonságának megóvása céljából az alábbi óvintézkedések kerültek bevezetésre:
• Az ügyfélszolgálat személyes igénybevétele során az ingatlanhasználó számára javasolt a szájat és az orrot eltakaró védőmaszkot viselni és köteles a kihelyezett fertőtlenítőt használni.
• Ügyfélszolgálati helyiségeinkben a járványügyi ajánlásokat figyelembe véve, egyszerre csak meghatározott számú ügyfél ügyintézését tudjuk biztosítani.
• Kérjük ügyintézéshez kísérő nélkül megjelenni szíveskedjenek, mivel kollégáink fogyasztási helyhez kötötten 1 főt fogadnak ügyfélszolgálati helyiségeinkben.
• Az ügyintézés során az 1,5 méteres védőtávolságot szükséges betartani.

Kérjük, hogy az ügyintézések során lehetőség szerint az elektronikus, papír alapú, illetve a telefonos kapcsolattartást előnybe részesíteni szíveskedjenek.

További információk:
Weboldal: www.bmhnonprofit.hu
Telefon: 06 21 3500 111
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: 3510 Miskolc, Pf. 583

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image