ROVATOK

2024. ápr. 26, P
Ervin

Megújul a Szerencs-Ond – Tállya közötti útszakasz

Megújul a Szerencs-Ond – Tállya közötti útszakasz

Júniusban megkezdődtek az előkészületek Szerencsen az Ondi úti lámpás kereszteződéstől Ond–Rátka–Tállya (elkerülő) csatlakozásig útszakasznak a felújítására. A munkaterületen sebességkorlátozásokat vezettek be, veszélyt jelző figyelemfelhívó jelzőtáblákat helyeztek ki, a szegélyköveket leszállították és megkezdődött az útpadka marása és a csapadékvízelvezető árkok kialakítása – tájékoztatott közösségi oldalán Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere.
Hétfőn a tállyai elkerülő út irányából haladva hozzáláttak az aszfalt felmarásához és várhatóan szerda környékén jutnak el Ondra, majd pénteken már Szerencsen, az Ondi úton is dolgoznak a gépek és az emberek. Emiatt tovább lassul, jelzőlámpás- és jelzőőrös irányítás mellett halad majd a forgalom. A marás és egyes pályaszakaszok cseréjét, a szegélyezését követően teríti majd a friss aszfaltot és a kopóréteget a kivitelező.
A Rátka irányába közlekedőknek és az onnan érkezőknek hosszabb menetidőre kell számítani. A felújítás időtartama alatt az Ond felé vezető kerékpárúton biztonságban lehet biciklizni, azonban a ezt követően már nem javasolt és balesetveszélyes a kétkerekűvel közlekedni a munkaterületen.
A polgármester számít a lakosság megértésére és türelmére, a gépjárművezetők figyelmébe ajánlja a sebességhatárok betartását, az óvatos és körültekintő közlekedést.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image