ROVATOK

2024. júl. 1, H
Tihamér, Annamária

Magyar zászló igényelhető

altA piros-fehér-zöld zászló Magyarország hivatalos állami jelképe, egyben a magyarság egyik nemzeti szimbóluma is. Helyezze el Ön is családi házán, lakásán a nemzeti színű zászlót közös ünnepeinken!

Visi Ferenc önkormányzati képviselő felajánlotta 2013. évi tiszteletdíját, azzal a céllal, hogy az önkormányzat közepes méretű zászlókat vásároljon, amelyeket a szerencsi polgárok körében osztanak szét igénylés alapján.

Egy háztartás egy zászlót igényelhet. Zászlót igényelni a felajánlott összeg erejéig lehet, a beérkezés sorrendjében.

Az igénylő vállalja, hogy a nemzeti zászlót elhelyezi a lakása, háza közterületről is jól látható helyén (pl. ablakban, erkélyen, stb.) az alábbi ünnepek, emléknapok alkalmából:
- február 25. (a kommunizmus áldozatainak emléknapja)
- március 15. (az 1848-as forradalom ünnepe)
- április 20. (Szerencs Város Napja)
- május 1. (a munka ünnepe)
- május utolsó vasárnapja (a magyar hősök napja)
- június 4. (a nemzeti összetartozás napja)
- augusztus 20. (Államalapító Szent István király ünnepe)
- október 6. (aradi vértanúk gyásznapja)
- október 23. (az 1956-os forradalom ünnepe)

Az igénylés módja: a Szerencsi Polgármesteri Hivatal, 3900 Szerencs, Rákóczi út 89. címre postán küldött vagy személyesen leadott levélben, vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.  

Az igénylésben fel kell tüntetni az igénylő nevét és lakcímét, valamint – ha a lakcímtől eltér – azt a címet, ahol a zászló el lesz helyezve.
 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image