ROVATOK

2024. ápr. 30, K
Katalin, Kitti, Kata

Lezárt ügyek

Hárman egy ellen - Három fiatalkorú garázdával szemben fejezte be a nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság.


Garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság F. Ernő 17 éves, B. Zsolt 17 éves és F. Attila 16 éves mezőzombori lakosokkal szemben.
A nyomozás adatai szerint 2013. november 3-án 19 óra 30 perckor az elkövetők Mezőzombor egyik buszmegállójában előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaztak egy 42 éves erdőbényei férfit, aki a bántalmazás következtében – az időközben beszerzett orvosi szakvélemény alapján - nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
A járőrök azonnal a helyszínre mentek és a bejelentéstől számított két órán belül a  garázdákat elfogták és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.
Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság 2014. március 6-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.


„Vipera” és sodrófa - Két verekedő garázdával szemben fejezte be a nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság B. István 23 éves és G. Sándor 32 éves szerencsi lakosokkal szemben.
A nyomozás adatai szerint 2014. március 2-án 21 óra 30 perckor az elkövetők Szerencs, Rákóczi utcában előzetes szóváltást követően – a náluk lévő sodrófával és teleszkópos bottal, ún. „viperával” - tettleg bántalmaztak egy 19 éves fiatalembert.
A járőrök azonnal a helyszínre mentek és a bejelentéstől számított 15 percen belül a  garázdákat elfogták és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.
Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság 2014. március 6-án befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.


Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. április 3.  

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image