ROVATOK

2024. május 8, Sze
Mihály

Köszönőlevél: „Nagyot nőttek a szememben!”

Rendőrségi hírek: KöszönőlevélElment otthonról egy 13 éves szerencsi lány, az aggódó szülő másnap bejelentést tett a rendőrségre. Az egyenruhások másfél óra alatt megtalálták a gyermeket.

Egy szerencsi nevelőszülő tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságon 2014. december 6-án, hogy 13 éves nevelt lánya előző nap délután elment otthonról és azóta nem tért haza, önerőből pedig felkutatni nem tudják. A rendőrök a beszerzett információk alapján mintegy másfél órán belül Legyesbényén nyomára akadtak a kiskamasznak, akit a rendőrök épségben hazavittek szüleinek.

A nevelőszülő az esetet követően levelet írt Keresztesi János r. alezredesnek, a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjének, melyben köszönetét fejezte ki a gyors és hatékony intézkedésért. „A kollégáin úgy láttam, hogy az ügyet úgy kezelik, mintha saját lányukat keresnék. Ezért szeretném megköszönni Csehely Edit r. főtörzszászlósnak, Béres Attila r. főtörzszászlósnak, Hlivják Tamás r. törzsőrmesternek és Bancsok Béla r. törzsőrmesternek a segítségüket. Nagyot nőttek a szememben! Büszke lehet az embereire”.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. december 15.


 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image