ROVATOK

2024. május 8, Sze
Mihály

Köszönőlevél: „Az ő érdemük…”

Rendőrségi hírek: köszönőlevél A tolvajok nem találtak bort, ezért elvitték az általuk kibontott pince ajtaját. A rendőrök egy nap alatt elfogták a párost.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint Abaújszántón 2014. november 27-én az akkor még ismeretlen tettesek feltörtek egy pincét, ahol csak üres hordókat találtak, így jobb híján az általuk kibontott pinceajtót tulajdonították el. Ezt követően a tettesek egy másik közeli ingatlanból szőlőprés alkatrészeket vittek el, majd távoztak a helyszínről.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök egy nap leforgása alatt azonosították, elfogták, majd a Tállyai Rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. József 22 éves abaújszántói és R. Zsolt 28 éves veszprémi lakosokat. A gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését.

A sértett pincetulajdonosok a napokban köszönőlevelet juttattak el Keresztesi János r. alezredesnek, a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjének. Az érintettek többek között megfogalmazták, hogy ezúton szeretnének köszönetet mondani „Nagy László r. törzszászlósnak és Szepesi Ferenc r. főtörzszászlósnak a határozott, hatékony, lelkiismeretes és eredményes munkájukért…. Az ő érdemük, hogy másnapra sikerült kézre keríteni a tetteseket! Köszönjük!”

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. november 14.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image