ROVATOK

2024. május 8, Sze
Mihály

Készenléti Rendőrség: fenyegetett, vert, ajtót tört

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Taktaharkányban rátörte volt élettársára házának bejárati ajtóját, bántalmazta, majd megöléssel is megfenyegette.

Magánlaksértés és zaklatás bűntett, illetve testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a 34 éves B. Róbert szikszói lakossal szemben, aki 2014. május 28-án 23 órakor Taktaharkányban volt élettársa házának bejárati ajtóját berúgta, a sértettet lakásában megöléssel fenyegette és bántalmazta, amelynek következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A sértett személyes segélykérésére a Készenléti Rendőrség bevetési egységének településen szolgálatot teljesítő munkatársai azonnal a helyszínre mentek, de az elkövető ekkor már elmenekült.

A rendőrök a későbbiekben visszatérően ellenőrizték a sértett lakásának környékét, ami eredménnyel járt, hiszen éjfél után nem sokkal a ház egyik melléképületében elbújva meg is találták B. Róbertet, akit elfogtak és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.  

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. május 28.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image