ROVATOK

2024. május 8, Sze
Mihály

Készenléti Rendőrség: Elfogott kifosztók

Rendőrségi hírekA Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak két férfit, akik Taktaharkányban kifosztottak két helyi lakost.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 29-én a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi Irányítási Központjának ügyeletese utasította a Készenléti Rendőrség munkatársait, hogy jelenjenek meg Taktaharkányban, mert onnan bűncselekmény elkövetéséről érkezett bejelentés. Az elsődleges információk szerint két embert két férfi egy korábbi nézeteltérés miatt bántalmazott, majd a támadók elvették az egyik megvert személy kerékpárját.

A rendőrök a helyszínen beszerzett információk alapján 1 óra 15 perckor elfogták a helyi 21 éves L. Gergelyt és a 48 éves L. Gyulát, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök lefoglalták a kerékpárt is, amit a jogos tulajdonosa visszakapott.

Az egyenruhások a két taktaharkányi támadót előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.
 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. június 30.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image