ROVATOK

2024. júl. 1, H
Tihamér, Annamária

Ismét üzemel a hulladékudvar

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szerencsieket, hogy 2014. március 6-tól ismételten megkezdte működését a Hulladékudvar.


A megnyitást hosszú tárgyalássorozat előzte meg a Szolgáltató és az Önkormányzat között, melynek során kettős cél vezérelt minket: egyrészt, hogy a lakosság részére ingyenes elhelyezési lehetőséget biztosítsunk közszolgáltatás részeként nem kezelhető vagy eseti jelleggel képződő háztartási hulladék számára. Másrészt az üzemeltetésre vonatkozó szerződés mindkét félnek elfogadható, a tisztességes gazdálkodás követelményeinek megfelelő legyen, hiszen valamennyi önkormányzati döntés meghozatala során az ésszerű gazdálkodás elve vezérel.

A hulladékudvarba beszállítható hulladékok:
elektronikai- és lomhulladékok, szárazelemek, fáradt olajok, egyes háztartási veszélyes hulladékok, szelektíven gyűjthető papír-, műanyag-, üveghulladékok, háztartási zöldhulladékok.
A hulladékok szelektíven válogatva, fajtájuknak megfelelően zsákolva, elkülönítetten kerülhetnek beszállításra.

2014. évben is szervezünk lomtalanítási akciót, melynek keretén belül feleslegessé vált használati tárgyak elszállíttatására biztosítunk lehetőséget.

Felhívjuk figyelmüket a városunkban lévő hat hulladékgyűjtő szigetre, melyek rendeltetésszerű használatával – szelektíven gyűjtve az üveg-, műanyag- és papírhulladékot – közösen teszünk településünk tisztasága érdekében.

Hulladékudvar helye: 3900 Szerencs, Eperjes u. 7.
Nyitva tartás:
Csütörtök-péntek: 8.00-17.00
Szombat: 8.00-15.00

A hulladékudvar igénybevételével tegyünk együtt a környezetünk védelméért!

Szerencs Város Önkormányzata nevében:

Koncz Ferenc
polgármester

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image