ROVATOK

2024. május 19, V
Ivó, Milán

Eltünt személyt keres a rendőrség

A Szerencsi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Kozma János 74 éves mezőzombori lakos eltűnése ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint nevezett 2013. október 21-én lakásáról ismeretlen helyre távozott, azóta nem ad életjelet magáról. A felkutatására tett eddigi intézkedések nem vezettek eredményre.
Nevezett 170 cm magas, 80 kilogramm súlyú. Haja ősz, szeme kékeszöld színű. Szakállat, bajuszt nem visel. Fogazata hiányos. Utolsó ismert ruházata: sötétszürke, magában csíkos öltönynadrág, fehér színű, zöld csíkos ing, szürke zakó, fekete cipő.
altAz arcának jobb oldalán, a fül melletti részen egy kb. 5 cm hosszú és 1 cm széles sérülés látható, a testén sok szemölcs található. Mozgása lassú. Az eltűnt személy epilepsziás betegségben szenved, napi szinten többféle gyógyszert szed, de azokat nem vitte magával.  

A Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Kozma János tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, értesítse a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 06-47/563-340-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es központi segélyhívók valamelyikén.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image