ROVATOK

2024. május 19, V
Ivó, Milán

Elkövetés, eljárás, tárgyalás egy nap alatt

 Tarcalon elloptak egy kerékpárt, a körzeti megbízottak egy órán belül azonosították a kerékkötőt, akit a rendőrség szabálysértési őrizetbe vett.

Lakossági bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. június 20-án 8 óra 20 perckor, hogy Tarcalon egy élelmiszerüzlet elől elloptak egy nem lelakatolt kerékpárt. A Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrsének körzeti megbízottjai és járőrei a helyszínen beszerzett információk eredményeként egy órán belül azonosították, elfogták azt a tarcali férfit, aki elvitte a kétkerekűt. A rendőrségre előállított 40 éves K. Ernő beismerő vallomást tett. A férfi többek között elmondta, hogy azért kötötte el a biciklit, mert az övéből hiányzott az első kerék és így akarta pótolni azt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetéséért őrizetbe vette a tarcali férfit. A rendőrség az ügyet gyorsított eljárás keretében még az elkövetés napján bíróság elé állítással fejezte be.
 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. június 20.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image