ROVATOK

2024. márc. 29, P
Auguszta

Díjfizetési mentesség igénylése

Díjfizetési mentesség igénylése

TISZTELT SZERENCSI VÁLLALKOZÓK!

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló 17/2017. (XII.22.) önkormányzati rendelet 20. §-ban foglaltak értelmében nem kötelező a hulladékkezelési közszolgáltatást külön igénybe venni és azért díjat fizetni azon gazdálkodó szervezet ingatlanhasználónak, akinek a székhelye, telephelye, fióktelepe azon lakóingatlanba került bejegyzésre, ahol tulajdonosa, ügyvezetője, illetve annak közeli hozzátartozója természetes személyként a közszolgáltatást igénybe veszi.
A díjfizetés alóli mentesítéshez a gazdálkodó szervezet részére az önkormányzat jegyzője állít ki igazolást, mely igazolás birtokában a gazdálkodó szervezetnek kell kezdeményezni a közszolgáltatónál a mentesítést.
Kérem, hogy amennyiben a kedvezményt 2022. évben is érvényesíteni kívánja, az igazolás kiállítása érdekében 2021. december 1. és 2021. december 31. napja között az epapir.gov.hu oldalon a Szerencsi Polgármesteri Hivatalnak címezve, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy személyesen a hivatal ügyfélszolgálatára juttassa el jelen tájékoztató mellékletét képező kérelmet. A mentesítés legkorábbi időpontja a jegyzői igazolás közszolgáltatóhoz történő benyújtásának a napja.
Részletes felvilágosítás érdekében kollégáim készséggel állnak rendelkezésükre személyesen, valamint a (0647) 565-200-as telefonszámon.

Kérem szíves együttműködésüket!

Szerencs, 2021. december 1.

 

dr. Krajnyák Rita sk.
jegyző

Az igénylési adatlap letöltéséhez kattintson ide.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image