ROVATOK

2024. ápr. 28, V
Valéria, Nimród

Az alsónemű rejteke

Rendőrségi hírek: Az alsónemű rejtekeŐrizetbe vettek a Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói egy férfit, akinél tarcali igazoltatása során jelentős mennyiségű kokaint találtak.

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya P. Tibor János 38 éves budapesti lakossal szemben.

A későbbi gyanúsítottat 2014. október 18-án 13 óra 30 perckor Tarcalon egy szlovák forgalmi rendszámú személygépjárműjével közlekedve vonták intézkedés alá a Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei, akik a férfinél megtartott ruházatátvizsgálás során az igazoltatott alsóneműjében 52 gramm kábítószer gyanús anyagot találtak. Az eljárás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő a kábítószer gyanús anyagról megállapította, hogy az kokain. 

A Szerencsi Rendőrkapitányság a terheltet 2014. október 18-án bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására a Szerencsi Járási Ügyészségen.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. október 21.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image