ROVATOK

2024. ápr. 23, K
Béla

Átvette a bicajt a nyertes

Átvette a bicajt a nyertes

A Szerencsi Hírek városi közéleti lap idei évi május 27-ei számának melléklete hasznos cikkeket, információkat közvetített a kerékpárosoknak.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakmai támogatásával online kvíz nyereményjátékot hirdettek, amelyen kerékpáros KRESZ kérdésekre kellett minél rövidebb idő alatt helyesen válaszolni.
A tudáspróba népszerű volt az olvasók körében.
Miután a program összesítette az eredményeket kiderült, hogy a nyertes Lippai Barbara, akinek június 24-én Nyiri Tibor, a város polgármestere adta át a Szeretlek Szerencs! civil mozgalmat támogató Amábilis Alapitvány által felajánlott fődíjat, a 100.000 Ft értékű, kerékpárvásárlásra fordítható utalványt.
A szerencsés játékos egyeztetett a szerencsi Zafír Műszaki Kereskedésben a cég vezetőjével, Halász Istvánnal, majd kiválasztotta a neki tetsző montain bike-ot, azt megrendelték és július 13-án átvette az üzletben. Az összeget ugyan még ki kellett egészítenie, mert a vételár picit több volt az elnyert összegnél, azonban Halász István tartozékokat - lámpákat, pumpát, kulacstartót és kulacsot - ajándékozott 15 000 Ft értékben.
Lippai Barbara elárulta, hogy a bicajjal az első útja a nagymamájához vezet, majd a montival célba veszi a Bükk dimbes-dombos vidékét.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image