ROVATOK

2024. ápr. 27, Szo
Zita, Mariann

Akácfa az utastérben

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 21-én a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására a járőrök 13 óra 30 perckor megjelentek a Tiszalúc és Kesznyéten közötti szemétlerakó telep mellett, mert onnan falopásról érkezett bejelentés.

A rendőrök a helyszínre érve egy zöld színű személygépkocsira lettek figyelmesek, amint az épp a földútról kívánt volna kikanyarodni. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a személygépkocsit és annak vezetőjét, melynek során a jármű csomagterében, valamint a hátsó ülés előtti lábrészen mintegy másfél mázsa akácfát találtak.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a falopáson tetten 27 éves kesznyéteni F. Tamást előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. február 22.
 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image