ROVATOK

2024. május 2, Cs
Zsigmond, Zoé

A virágos Szerencsért

Szerencs idén is benevezett a Virágos Magyarországért versenyre, melynek célja a kulturált és vonzó országkép kialakítása, a településen élők összefogásának ösztönzése, az életminőség javítása.

A közelmúltban városunkba látogattak a mozgalom szervezői, akik szemügyre vették zöldterületeinket, a kiültetett virágokat, az intézmények környékét.

Idén is sokféle virágot telepítettek a Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai, melyek fajtáikat és színeiket tekintve is igen változatosak. Az előző évekhez képest megnőtt a virágos területek nagysága, ebben az esztendőben már közel 200 ezer növényt ültettek ki.

Vaszily Miklós, a város főkertésze bízik abban, hogy a zsűri pozitív benyomásokkal gazdagodott nálunk és a tavalyi eredményhez hasonlóan ez éven is elismerésben részesülünk. Erre minden esély megvan, hiszen a 2013. október 25-én, Gyulán megrendezett díjátadón a Virágos Magyarországért Szervező Bizottsága a legmagasabb kitüntetést, az Arany Rózsa Díjat adta át Koncz Ferenc polgármesternek és Vaszily Miklósnak.

 

Forrás: Szerencsi Hírek online

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image