ROVATOK

2024. júl. 1, H
Tihamér, Annamária

Statisztikai adatgyűjtés Szerencsen

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Szerencs településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2017. szeptember 1. és 2018. április 30. közötti időszakban.

A felvétel megnevezése: az OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérési Programja (PIAAC). A kikérdezés a 16-65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenységek során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását egyaránt vizsgálja.

Az adatgyűjtés 250 településen zajlik. A mintavétel reprezentatív, a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtották végre. Az adatgyűjtés során a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezői keresik fel a válaszadókat.

A mérés kizárólag statisztikai célból történik. Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek.Az adatgyűjtés során a jogszabályi előírásoknak megfelelően járnak el.

A lakosság és az önkormányzatok részére hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.30, pénteken 8.00 és 14.00 óra között a 06(80)200-766 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen adnak felvilágosítást.

A KSH köszöni együttműködésüket, támogatásukat, amellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához!

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image