ROVATOK

2024. febr. 22, Cs
Gerzson, Zétény

COVID19: Járványügyi közlemények

Polgármesteri közlemény

Tisztelt szerencsi és ondi lakosok!
Az elmúlt hetekben Szerencs polgármestereként határozatokat hoztam, intézkedéseket tettem a koronavírus-járvány terjedésének lassítására, a lakosság egészségének megőrzése érdekében. Erről a napi munkáról folyamatosan, naprakészen tájékoztatom városunk lakóit, mert meggyőződésem, hogy ebben a küzdelemben is csak együtt lehetünk hatékonyak.

Április 7-én közleményben tudattam, hogy egy esetben Szerencsen is felmerült a fertőzés gyanúja, az illetékes hatóságok a szigorú eljárási rend szerint végzik a munkájukat. A város polgármestereként hivatalos tájékoztatást még nem kaptam az esetről, amiért Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottjához - mint a megyei operatív törzs vezetőjéhez - fordultam. Amint megérkezik hozzám a hiteles információ, annak tartalmát késlekedés nélkül közlöm a lakossággal. Addig is arra kérem Önöket, hogy szóban és írásban egyaránt kerüljék az esettel összefüggő megalapozatlan információk terjesztését, mert ez alkalmas lehet a pánikkeltésre, a lakosság nyugalmának megzavarására.
Bízom megértésükben és a további együttműködésükben, egyúttal arra kérem Önöket, hogy töltsék otthonukban a húsvéti ünnepet és vigyázzunk egymásra!
Szerencs, 2020. április 9-én.
Nyiri Tibor
Szerencs polgármestere

 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image