- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Minden napra fatolvajok

Minden napra fatolvajok

Email Nyomtat PDF
Prügy - Szinte minden nap fognak fatolvajokat a Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei, a napokban hat férfit értek tetten engedély nélküli fakivágás közben Prügy határában.

A megyei rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint az eredményességet javítja, hogy a megyei rendőrök mezőőrökkel, polgárőrökkel, erdészekkel és más szervekkel együttműködve közös akciók keretében igyekeznek megakadályozni a jogtalan fakitermeléseket.


Az eddigi tapasztalatok szerint az ilyen jellegű jogsértések számát csökkenti, hogy a rendőrség lefoglalja azokat az eszközöket, amit a bűncselekményeknél használtak az elkövetők, így például fűrészt, baltát, autót és egyéb szállítóeszközöket.
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Változik a könyvtár nyitvatartási rendje

Értesítjük a szerencsi könyvtár olvasóit és látogatóit, hogy 2019. november 12-től megváltozik a városi könyvtár nyitvatartási rendje.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás