- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. január 19.
vasárnap
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Aranydiplomás köszöntése

Aranydiplomás köszöntése

Email Nyomtat PDF

altA korábbi cikkeinkben már olvashattak azokról az arany-és gyémántdiplomás nyugalmazott pedagógusainkról, akik idén vehették át diplomájukat abszolválásuk jubileumának alkalmából.

Rónavölgyi Endréné, Szerencs város polgármestere a napokban Magyar Jánoshoz látogatott el, hogy megköszönje a tanári pályán nyújtott áldozatos munkáját. Tanár úr boldogan és büszkén mesélt az ünnepségről és az ott szerzett élményeiről. A lelkes beszámoló közben megtekinthettük az egykori eredményes munka gyümölcsét, a díszes oklevelet is. A legnagyobb öröm az, amikor az ember találkozik az ötven éve végzett egykori csoporttársaival – mondta boldogan.
Magyar János a középiskolai évek után felvételt nyert a Debreceni Egyetem fizika-matematika szakára, majd diplomát szerzett 1958-ban. Még ezen az éven, augusztus 15-én, Tokajban három évre nevezték ki főhivatású kollégiumi nevelőnek, de időközben mindig volt egy-egy osztálya, ahol szívesen tanított. 1961-ben népgazdasági érdekből Szerencsre, a Bocskai István Gimnáziumba helyezték át, így pedagógus feleségével a városban telepedtek le, ahol azóta is együtt élik békés nyugdíjas éveiket.

 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Beszámoló testvérvárosi pályázat megvalósulásáról

Szerencs Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Ökumenikus imahét

Ökumenikus imahetet tartanak a szerencsi templomokban 2020. január 19-26. között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

IX. Uray Attila Emléktorna

Kilencedik alkalommal rendeznek labdarúgótornát Uray Attila emlékére Szerencsen a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

További cikkek:

Mikrocsip leolvasót kaptak a rendőrök

A Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány képviseletében Kormos Enikő 2019. november 20-án egy, a háziállatok azonosítására szolgáló mikrocsip leolvasót adott át a Szerencsi Rendőrkapitányságnak használatra.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  January 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  81012
1314151617
27282931  

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás