- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. január 22.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Pályázati lehetőségekről tájékozódtak

Pályázati lehetőségekről tájékozódtak

Email Nyomtat PDF

A szerencsi Vállalkozói Klub Egyesület októberi ülésén vállalkozások mellett civil szervezetek és önkormányzatok által is benyújtható pályázatokról tartott fórumot a Rákóczi-vár Lovagtermében.

Az EuroAdvance Közgazdasági Tanácsadó Kft. ügyvezetője – több nyertes szerencsi vállalkozó pályázatának menedzsere – munkatársaival együtt tartott ismertetőt az év végéig nyitott lehetőségekről. Az előadók elmondták: december 15-ig nyújtható be a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 közötti időszakára pályázat, mely projektek az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA), a Magyar Köztársaság és a Szlovák Köztársaság társfinanszírozásával valósulnak meg. Projektenként legalább egy magyarországi és egy szlovákiai szervezetnek kell kötelezően részt vennie a megvalósításban.

Az 1. prioritási tengely mentén támogatás igényelhető többek között közös események és programok szervezésére, a kultúra, sport, művészet, szabadidő és a természetvédelem területén történő együttműködésre.

Szó esett a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) gépbeszerzési, illetve az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program turisztikai, településfejlesztési kiírásairól is, melyekre települések, kisvállalkozások nyújthatnak be pályázatot tevékenységi körük minőségi javítására, valamint falufejlesztésre.

 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Beszámoló testvérvárosi pályázat megvalósulásáról

Szerencs Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Ökumenikus imahét

Ökumenikus imahetet tartanak a szerencsi templomokban 2020. január 19-26. között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

IX. Uray Attila Emléktorna

Kilencedik alkalommal rendeznek labdarúgótornát Uray Attila emlékére Szerencsen a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

További cikkek:

Mikrocsip leolvasót kaptak a rendőrök

A Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány képviseletében Kormos Enikő 2019. november 20-án egy, a háziállatok azonosítására szolgáló mikrocsip leolvasót adott át a Szerencsi Rendőrkapitányságnak használatra.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  January 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  81012
1314151617
27282931  

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás