- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. január 22.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Átadták a temető díszkerítését

Átadták a temető díszkerítését

Email Nyomtat PDF

A Városi Kulturális Központ és Könyvtár szervezésében  2008. október 31-én, pénteken ünnepélyes keretek között adta át az Önkormányzat  a szerencsi köztemető újonnan  elkészült kerítését.

Az ünnepséget a Hegyaljai Pedagóguskórus nyitotta meg előadásával, majd Heves János gondolatait hallgathatták meg a jelenlévők. Az alpolgármester  ismertette a Halottak- és a Mindenszentek napja jelentőségét, miszerint ezen a napon gyertyákat gyújtunk, virágot helyezünk el elhunyt szeretteink emlékére. „Ezért fontosnak tartjuk, hogy élhetőbb, szebb lakóhelyet alakítsunk ki  a város polgárainak, illetve elhunyt szeretteinket is méltó környezetben látogathassuk a végső nyughelyen. Úgy gondolom, hogy az új kerítéssel gazdagszik a város, és jól illeszkedik városszépítő beruházásaink sorába.” – mondta el ünnepi beszédében. Hangsúlyozta továbbá e munka készítőinek, az értékteremtő közhasznú foglalkoztatásban résztvevők érdemét, majd Rónavölgyi Endréné polgármester asszonnyal közösen átadták az újonnan elkészült kerítést. Az avatást követően Tóth László római katolikus kanonok és Damjanovics Pál görög katolikus parókus mondott ökumenikus imát.

 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Beszámoló testvérvárosi pályázat megvalósulásáról

Szerencs Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Ökumenikus imahét

Ökumenikus imahetet tartanak a szerencsi templomokban 2020. január 19-26. között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

IX. Uray Attila Emléktorna

Kilencedik alkalommal rendeznek labdarúgótornát Uray Attila emlékére Szerencsen a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

További cikkek:

Mikrocsip leolvasót kaptak a rendőrök

A Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány képviseletében Kormos Enikő 2019. november 20-án egy, a háziállatok azonosítására szolgáló mikrocsip leolvasót adott át a Szerencsi Rendőrkapitányságnak használatra.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  January 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  81012
1314151617
27282931  

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás