- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 18.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Mikulásnapi energiashow

Mikulásnapi energiashow

Email Nyomtat PDF


A szerencsi szalmatüzelésű erőmű beruházója, a BHD Hőerőmű Zrt. a hagyományteremtés szándékával színes mikulásnapi programot szervezett a város és a környező települések lakói részére. A Geisenheim téren felállított színpadon először a Cairo együttes lépett fel. Sokan voltak kíváncsiak a rendezvény műsorvezetőjére, a Barátok közt sorozatból ismert R. Kárpáti Péterre is.

 

Rónavölgyi Endréné polgármester, majd Hujber Ottó, a BHD Hőerőmű Zrt. igazgatóságának elnöke köszöntötte elsőként a megjelent gyerekeket és felnőtteket. A felszólalók után a fiatalok kedvence, Lola énekelt, majd az érkező Mikulást már a Barátok közt másik népszerű szereplője, Kiss Ramóna fogadta a színpadon. Kisebb tűzijáték fokozta a hangulatot, majd az ajándékosztás következett. A gyümölcsökhöz és édességekhez Szepessy Zsolt monoki polgármester egy kosár kakaós csigát ajánlott fel. Az első "Megasztár" nyerteseként ismertté vált Tóth Vera csodálatos hangjával varázsolta el a publikumot. Az egész délutánt betöltő rendezvény csúcspontját az Energiatotó nyerteseinek a kisorsolása jelentette. A szelvényeket kitöltők többek között energiaitalokat, uszodába és a wellnessházba bérleteket, Szepsy István pincészetéből vásárolt palackozott borokat vehettek át. Gazdára talált a két, ötvenezer forintos energiautalvány és a fődíjként felajánlott dániai tanulmányút nyertese, Bodnár Nikolett is örülhetett a nem mindennapi ajándéknak.

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás