- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 19.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Mikulásnapi energiashow

Mikulásnapi energiashow

Email Nyomtat PDF


A szerencsi szalmatüzelésű erőmű beruházója, a BHD Hőerőmű Zrt. a hagyományteremtés szándékával színes mikulásnapi programot szervezett a város és a környező települések lakói részére. A Geisenheim téren felállított színpadon először a Cairo együttes lépett fel. Sokan voltak kíváncsiak a rendezvény műsorvezetőjére, a Barátok közt sorozatból ismert R. Kárpáti Péterre is.

 

Rónavölgyi Endréné polgármester, majd Hujber Ottó, a BHD Hőerőmű Zrt. igazgatóságának elnöke köszöntötte elsőként a megjelent gyerekeket és felnőtteket. A felszólalók után a fiatalok kedvence, Lola énekelt, majd az érkező Mikulást már a Barátok közt másik népszerű szereplője, Kiss Ramóna fogadta a színpadon. Kisebb tűzijáték fokozta a hangulatot, majd az ajándékosztás következett. A gyümölcsökhöz és édességekhez Szepessy Zsolt monoki polgármester egy kosár kakaós csigát ajánlott fel. Az első "Megasztár" nyerteseként ismertté vált Tóth Vera csodálatos hangjával varázsolta el a publikumot. Az egész délutánt betöltő rendezvény csúcspontját az Energiatotó nyerteseinek a kisorsolása jelentette. A szelvényeket kitöltők többek között energiaitalokat, uszodába és a wellnessházba bérleteket, Szepsy István pincészetéből vásárolt palackozott borokat vehettek át. Gazdára talált a két, ötvenezer forintos energiautalvány és a fődíjként felajánlott dániai tanulmányút nyertese, Bodnár Nikolett is örülhetett a nem mindennapi ajándéknak.

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás