- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Szerencsi Búcsú – Családok Napja

Szerencsi Búcsú – Családok Napja

Email Nyomtat PDF
Minden évben Szűz Mária szeptember 8-i születésnapjához legközelebb eső vasárnap búcsút tartanak Szerencsen. Szokás szerint ezen a napon invitálja családi napra a város lakosságát a kulturális központ és az önkormányzat.

A szerencsi búcsú a Kisboldogasszony római katolikus templomban ünnepi szentmisével kezdődött, majd körmeneten vettek részt a hívek.   

A délutáni program a Rákóczi-vár udvarán felállított színpadon folytatódott, melyet először a Csalogány óvoda csöppségei vehettek birtokukba. A kisgyermekek fellépése után a Budapesti Utcaszínház előadásában a Mátyás király juhásza című mesejátékot nézhették meg kicsik és nagyok. 
 
Ezt követően Kertész Attila régi rock and roll slágerekből adott ízelítőt, majd Takács Cintia szerencsi gimnazista énekelt musical- és világslágereket. Rudolf Péter és Rudolf Ádám pop és rock produkciókat mutatott be akusztikus hangszereléssel.

A délután folyamán a családokat meleg étellel megvendégelő Rónavölgyi Endréné köszöntőjében a szerencsi gyermekek és szüleik érdekében végzett önkormányzati munkáról, a megvalósított, illetve tervezett bölcsődei-, óvodai-, iskolai fejlesztésekről, pályázatokról és egy ifjúsági lakótelep létesítésének elképzeléséről szólt.

A polgármester beszédét követően népes közönség előtt aratott nagy sikert színvonalas, vidám műsorával a Defekt Duó.

A családok napja Baby Gaby és a közkedvelt Unique együttesek koncertjei után a fiatal rock zenekarok júniusi párbajakor kihirdetett dobogós helyezettek fellépésével zárult.

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

„Könyvtárba mentem, de honnan indultam?”

Az Emberi Erőforrás Operatív Program „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című országos hatókörű könyvtári projekt EFOP -3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú pályázaton belül kerül megvalósításra.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
11131416
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás