- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 21.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Szerencs bemutatkozása a tállyai szüreti napon

Szerencs bemutatkozása a tállyai szüreti napon

Email Nyomtat PDF

Tállya község önkormányzata szeptember 12-én rendezte hagyományos szüreti mulatságát. A színpadi programokon és népművészeti bemutatón felül gasztronómiai udvar is várta az érdeklődőket, ahol számos település mellett Szerencs is lehetőséget kapott a bemutatkozásra.A város sátrához a sülő lepcsák (vagy ahogy mások nevezik: tócsni) illata csalogatta a látogatókat, a bográcsban babgulyás rotyogott. Természetesen a szüreti kalács, a finom szerencsi csokoládék és borok sem hiányozhattak az asztalról.

A délután három órakor kezdődő rendezvényt Rónavölgyi Endréné országgyűlési képviselő, Szerencs polgármestere nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte, hogy a nyári pihenés ideje elmúlt, beköszöntött az ősz, jönnek a szorgos hétköznapok, ami itt Hegyalján a szüret kezdetét is jelenti.
A megnyitót követően amatőr művészeti csoportok mutatták meg tudásukat a Mailotth-kastély udvarán felállított színpadon. Az esti rockkoncert után szüreti bálon táncolhatott a vendégsereg.

Fotó: Szerencsi Hírek

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás