- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. december 9.
hétfő
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Forgalmirend-változás Szerencs belvárosában

Forgalmirend-változás Szerencs belvárosában

Email Nyomtat PDF

Útlezárások SzerencsenA 12. Csokoládé Fesztivál idején 2019. augusztus 22-én, csütörtökön 18.00 órától 2019. augusztus 26. hétfő 24.00 óráig biztonsági okokból, valamint az előkészítő, és befejező munkák idejére a Magyar Közútkezelő Zrt. és Szerencs Város Önkormányzata engedélyével egészen vagy részlegesen lezárásra kerülnek egyes utcák, és az alábbi forgalmi változások lépnek életbe:


- A Rákóczi útra nem lehet gépjárművel behajtani a 37-es főút (cukorgyári) körforgalmi csomópont irányából, valamint a Kossuth tér felől.

- Az Ondi útra nem lehet behajtani a Kossuth utcai kereszteződésétől (gimnázium sarkától).

- A Magyar utca egyirányúvá válik, az utcába a 37-es főút felől lehet csak behajtani, és csak az Ondi út felé lehet majd kihajtani. Gyalogosan akadálytalanul lehet közlekedni.

- A Zrínyi utcára csak az ott lakcímmel rendelkezők, az ott működő vállalkozások, illetve a hotel vendégei hajthatnak be az Ondi útról, és a Rákóczi út felé hajthatnak ki a körforgalmi csomópont irányába. Gyalogosan akadálytalanul lehet közlekedni.

- A Béke utcára, valamint a Rákóczi út a Kossuth tér és a Béke utcai kereszteződés közötti szakaszára nem lehet járművel behajtani, valamint gyalogosan csak a jegypénztárak nyitásáig lehet közlekedni, utána már csak megváltott belépőjeggyel.

- A Huszárvár utcára nem lehet behajtani, a piac felől érkező forgalmat a Bástya utcára terelik, valamint gyalogosan csak a jegypénztárak nyitásáig lehet közlekedni, utána már csak megváltott belépőjeggyel.

- A Jókai utca kétirányúvá válik, de egyúttal zsákutca is. Csak a parkoló udvarig lehet majd behajtani és vissza a 37-es főút irányába.

- A Posta utcára nem lehet gépjárművel behajtani, valamint gyalogosan csak a jegypénztárak nyitásáig lehet közlekedni, utána már csak megváltott belépőjeggyel.


A városközpontot érintő menetrend szerinti buszjáratok a lezárt területre nem hajtanak be, és az ott lévő buszmegállókban nem állnak meg augusztus 22. csütörtök 18.00 órától augusztus 26-án, hétfőn éjfélig. A menetrend augusztus 27-én, kedden 0.00 órától áll helyre. A buszjáratok ideiglenes útvonaláról és a kieső buszmegállók pótlására kijelölt megállóhelyekről az Észak-magyarországi Közlekedési Központ honlapján (www.emkk.hu), Szerencs város hivatalos honlapján (www.szerencs.hu), szórólapokon, valamint a buszjáratokon és a buszmegállókban kihelyezett hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk az utasokat.


A buszjáratok egy részének terelőútja a Kossuth utca lesz, így annak érdekében, hogy a buszjáratok oda-vissza közlekedni tudjanak, az utca egy részén, valamint a Kossuth utca-Ondi út találkozásánál „Megállni tilos!” lép életbe, amelyet táblákkal és leszalagozással fognak jelölni.


Kérjük a járművel közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem legyenek körültekintőek, és figyeljék az ideiglenesen kihelyezett közlekedési táblákat.


Tisztelettel kérjük a szerencsi fesztivállátogatókat, hogy ha tehetik, akkor gyalogosan közelítsék meg a rendezvényt, ezzel is csökkentve a más településekről idelátogatók miatt megnövekedett forgalomból adódó torlódást.


A lezárt területen lakók és az ott működő vállalkozások számára továbbra is biztosított lesz a behajtás, amelyhez rendszámra szóló behajtási engedélyt adnak ki a szervezők.


Előre is köszönjük türelmüket és megértésüket!


Célunk, hogy a Csokoládé Fesztivál valamennyi látogatója, legyen szerencsi lakos vagy távolabbról érkező vendég, biztonságban érezze magát városunkban.


Szerencs Város Önkormányzata

 

Kitüntetési javaslatokat vár az önkormányzat

Szerencs Város Önkormányzata 2020-ban is elismerésben kívánja részesíteni azon személyeket, szervezeteket, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak Szerencs város fejlődéséhez, nevének öregbítéséhez.

További cikkek:

Testvérvárosi találkozó

Szerencs Város Önkormányzata a Bethlen Gábor Alapkezelőtől elnyert támogatásnak köszönhetően rozsnyói és nyárádszeredai testvérvárosi csoportokat lát vendégül 2019. november 29-30-án egy magyar-magyar testvérvárosi találkozó keretében.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Árverési hirdetmény

Szerencs Város Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő beépítetlen földterületek elidegenítéséről szóló 12/2009. (III.19.) számú önkormányzati rendelet, valamint a 178/2019. (X.08.) Öt.határozat alapján 2019. december 03-án 10 órai kezdettel versenytárgyalást tart az alábbi önkormányzati tulajdonú területek elidegenítésére

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta a soron következő meccsét 2019. november 24-én.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  December 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  2  5
  9101113
16171820
23242526272829
3031     

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás