- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Megelevenedett a tállyai kastélykert

Megelevenedett a tállyai kastélykert

Email Nyomtat PDF
A településen a Mailloth Kastély kertje adott otthont pénteken a hagyományosnak számító szüreti mulatságnak.
A tállyai szüreti mulatság már jelzi, nincs messze az idő, amikor meg kell kezdeni az előkészületeket a szőlő betakarítására. A helyi önkormányzat pénteken délután várta a Mailloth Kastély kertjébe a helyieket és más településről érkezőket egyaránt.  Délután két órától a mesterségek utcáján a hegyaljai iparművészek kínálták portékáikat.  Az egészségudvarban alternatív gyógymódokkal ismertették meg az érdeklődőket, aki akarta, ingyen megmérethette vércukorszintjét és a vérnyomását. A gyerekeket játszóház, interaktív mesejáték várta a kastély kertjében. A népi mesterségek mellett civil szervezetek is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. Az ünnepi megnyitón Rónavölgyi Endréné, Szerencs város polgármestere köszöntötte a megjelenteket. A műsorban egyebek mellett bemutatkozott Hidasnémeti és Karcsa, valamint népzenei barangolásokon is részt vehettek a Tállyára látogatók. Este vette kezdetét a szüreti bál.
Forrás: Észak-Magyarország
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

„Könyvtárba mentem, de honnan indultam?”

Az Emberi Erőforrás Operatív Program „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című országos hatókörű könyvtári projekt EFOP -3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú pályázaton belül kerül megvalósításra.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
11131416
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás