- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények IX. FALUNAP TAKTAKENÉZEN

IX. FALUNAP TAKTAKENÉZEN

Email Nyomtat PDF

Immár IX. alkalommal rendezte meg Falunapját Taktakenéz Önkormányzata 2008. szeptember 06-án.

Molnár Tibor, Taktakenéz polgármestere megnyitójában hangsúlyozta a szerencsi önkormányzat segítségének szerepét, mely által pályázati forráshoz juthatott az Önkormányzat, illetve támogatni tudták az idősebb generációt. A polgármester ismertette a képviselő-testület jövőbeli elképzeléseit, többek között a Taktakenéz Községért Közalapítvány létrehozatalának tervét, mely számára leginkább a községben munkát nyert vállalkozásoktól várnak támogatást. Az alapítvány forrásából majd a helyi iskolákat kívánják felújítani. A rendezvényen jelen volt Rónavölgyi Endréné, Szerencs város polgármestere, országgyűlési képviselő, a Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás elnöke is, aki elmondta, hogy példaértékű egy ilyen fejlődő település, ahol ennyire összefognak az emberek, melynek eredményeként meghatározó fejlesztések történtek a községben. Az együttműködést bizonyítja az a törődés és odafigyelés, amely a helyi, idősebb lakosságot illeti meg. A köszöntők után különböző szórakoztató programok következtek a taktakenézi általános iskolások előadásában, majd a Tihanyi Vándorszínpad zenés műsora kápráztatta el a közönséget. 

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Változik a könyvtár nyitvatartási rendje

Értesítjük a szerencsi könyvtár olvasóit és látogatóit, hogy 2019. november 12-től megváltozik a városi könyvtár nyitvatartási rendje.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás