- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 21.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Akadálymentesítés a rátkai egészségháznál

Akadálymentesítés a rátkai egészségháznál

Email Nyomtat PDF

A közeljövőben a rátkaiak egyik nagy álma valósulhat meg, hiszen a tervek szerint elkezdődik az egészségügyi központ akadálymentesítése.

Héring Istvánné , Rátka polgármestere elmondta, a valamivel több mint ezres lélekszámú településen az átlagosnál magasabb a fogyatékkal élő idős korúak száma. Ezek a beteg emberek eddig csak nehezen tudták megközelíteni a tizenhat évvel ezelőtt épült – rendelőt, tanácsadót és gyógyszertárat magában foglaló - intézményt. Az akadálymentesítésre pályázaton nyertek 9,5 millió forint támogatást, amelyet a rátkai önkormányzat 1,2 millió forint saját erővel egészít ki. A beruházás a tervek szerint jövő nyáron zárul le.
Forrás: Észak-Magyarország 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás