- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 21.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Húsz méteres kútban érte a halál

Húsz méteres kútban érte a halál

Email Nyomtat PDF

A tűzoltók, mentők és a rendőrség is kivonultak szombaton reggel ahhoz a mádi közkúthoz, ahol a kút vizének tetején papucsot látott egy járókelő.

Az Árpád és a Kazinczy utcák kereszteződésében lévő közkútban vette észre egy mádi járókelő a halott férfi papucsát. A helyiek elmondása szerint a férfi már tegnap eltűnt, keresték. A holttest kiemelésében nemcsak a szerencsi tűzoltók, hanem a mádi, önkéntes tűzoltók is részt vettek Palkó László irányításával. A helyszínen megtudtuk, hogy a halottszemle során idegenkezűségre, bűncselekményreutaló adat, vagy körülmény nem merült föl. A kutat a rendőrség szalaggal körbezárta, leszögelték és az ÁNTSZ vizsgálatának eredményéig a kút vizét használni nem szabad. Mint kiderült az idős férfi már a kút fenekére merült. A szerencsi tűzoltók húzták ki végül a vízből és hiába voltak jelen a mentők, a férfin segíteni nem lehetett, halott volt. A Szerencsi Rendőrkapitányság halottszemlét tart, és vizsgálják a tragédia bekövetkezésének körülményeit.

Forrás: Észak-Magyarország 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás