- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 21.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Monok segít a terményét árammal védő férfinak

Monok segít a terményét árammal védő férfinak

Email Nyomtat PDF

Szabadlábra helyezte a Miskolci Városi Bíróság azt a kesznyéteni férfit, aki árammal védte a tolvajoktól veteményesét, ám június végén a kertjébe uborkáért beosonó három személy egyike áramütés következtében életét vesztette.

Az esetről lapunkban korábban hírt adtunk. Mint megtudtuk, a 68 éves kesznyéteni gyanúsított egyelőre mégis előzetes letartóztatásban marad, mert az ítélet nem jogerős. Erdei Csaba, a gyanúsított jogi képviselője érdeklődésünkre elmondta: a bíróság a szabadlábra helyezésnek nem látta akadályát. A döntés - az ügyészség fellebbezése miatt - nem jogerős. Az ügyvéd szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróságon egy-két héten belül megszülethet a jogerős határozat is. Mint lapunkban korábban olvashattak róla, a kesznyéteni férfi egymillió forintra becsült óvadékának előteremtésére gyűjtést szerveztek támogatói. Szepessy Zsolt, monoki polgármester az idős ember új házára gyűjti a pénzt. Mint elmondta, a férfi az áramütés következtében elhunyt ember rokonságának fenyegetése miatt nem mehet vissza kesznyéteni otthonába. Egyelőre a monoki önkormányzat biztosítana számára helyet egy üresen álló szolgálati lakásban, egészen addig, amíg új házat nem tud venni magának.
Forrás: Népszabadság

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás