- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények XI. Országos Csokoládé Fesztivál 2018. részletes információk

XI. Országos Csokoládé Fesztivál 2018. részletes információk

Email Nyomtat PDF

XI. Országos Csokoládé FesztiválIdén már 11. alkalommal bolydul fel Szerencs belvárosa amiatt, hogy itt rendezik meg az Országos Csokoládé Fesztivált. Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni minden információt, amely a rendezvényre látogatók számára hasznos lehet (program, útlezárások, buszelterelések, stb.).

Csütörtökön csak bemelegítésképpen előbb a Kulcsár Anita Sportcsarnokban az erdélyi Bekecs Néptáncegyüttes Ember az embertelenségben című táncszínházi produkcióját lehet megnézni, majd a 70-es évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Neoton lép színpadra a Rákóczi-vár kertében.

Pénteken - már hagyományosan - délutántól kezdődnek a rock-, pop- és egyéb műfajú koncertek három színpadon hajnalig.

Szombaton és vasárnap tör ki igazából a csokifesztivál, ekkor már négy színpadon lesznek megállás nélkül a koncertek, a Kulcsár Anita Sportcsarnokban (=Játékcsarnok) egész nap gyermekprogramokat tartanak. De itt lesz a Magyar Honvédség katonai toborzó napja helyőrségzenekarral, díszelgő egységgel, gépjármű-, harcászati bemutatóval. Jönnek a tűzoltók és habpartyval szórakoztatják a gyerekeket, de kivonul a rendőrség is, hogy a biztonságos közlekedésről és a vagyonbiztonságról osszon meg hasznos információkat a látogatókkal. Újra megrendezik a csokifesztivál apropóján életre hívott sakkverseny és ultibajnokságot, és idén már rejtvényfejtő verseny is lesz. Rengeteg kiállító, vendéglátós, szórakoztató esemény és lehetőség vonul fel ezen a két napon.

A Rákóczi-vár színháztermében csokoládégyártók mutatkoznak be. Természetesen főhelyen a Szerencsi Bonbon Kft., amely mellett idén a fesztivál szakmai díszvendége a Nestlé Hungária Kft.

Részletes program

A fesztivál térképe

Térkép

HázirendBiztonsági terv


Útlezárások
Buszjáratok elterelése
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás