- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Csoki minden mennyiségben

Csoki minden mennyiségben

Email Nyomtat PDF

Augusztus 24-én rendezik meg a szerencsi főutcán az I. Országos Csokoládé Fesztivált. Koncz Ferenc, a megyei közgyűlés alelnöke elmondta, már régóta vágytak erre a rendezvényre. A fesztiváltól azt várják, hogy Szerencs jóhírét vigye szerte az országban és a határokon is túlra. A rendezvény középpontjában természetesen a szerencsi csokoládé áll majd, de meghívták az eseményre az ország összes édességgyártóját is. A gyermekek mellett a többi korosztály is találhat majd magának programot, hiszen egész nap egymást érik majd a kulturális programok. A nap fénypontja egy Guinnes rekordkísérlet lesz, amelynek keretében megpróbálják előállítani a világ legnagyobb csokiszobrát. A rekorddöntéshez az alkotásnak több mint egymázsásnak kell lennie, így az alapanyagnak ennél többnek kell lennie. A rendezvény ingyenes lesz. -bg-
Forrás: Észak-Magyarország

 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

„Könyvtárba mentem, de honnan indultam?”

Az Emberi Erőforrás Operatív Program „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című országos hatókörű könyvtári projekt EFOP -3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú pályázaton belül kerül megvalósításra.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
11131416
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás