- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 22.
péntek
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Uzsoramaffia üzent a monoki polgármesternek

Uzsoramaffia üzent a monoki polgármesternek

Email Nyomtat PDF

Megfenyegették Szepessy Zsoltot,  Monok polgármesterét, hogy amennyiben nem hagy fel az uzsorásokkal folytatott küzdelemmel, ellehetetlenítik, sőt akár verés árán is visszavonulásra kényszerítik.

Monok első embere munkatársunknak lényegében arról beszélt, hogy nem konkrétan őt szólították meg, hanem informálisan, mások által közvetítve jutott tudomására, hogy az uzsorások, - akik ellen a nyilvánosság erejével harcot indított - amennyiben nem fogja vissza magát, nem hagyja abba az ellenük folytatott harcot, mindent megtesznek azért, hogy elmozdítsák. Arra is készen állnak, hogy lejárassák, erkölcsileg ellehetetlenítsék. Szepessy Zsolt azonban azt üzeni, hogy a monoki folyamat nem áll meg, továbbra is harcol a bajba került emberekért. A hátrányos helyzetűek számára a megoldás az lehetne a polgármester szerint, ha egy úgynevezett szegények bankja jönne létre, ahol kedvező feltételek mellett hitelt kapnának az érintettek, de ez nem pénz formájában, hanem élelmiszerben vagy köztartozásaik kiegyenlítése formájában jönne létre. Szepessy Zsolt szerint ugyanis, ha további pénzt pumpálna az állam vagy más a rendszerbe, azt az uzsorások ugyanúgy "lenyúlnák", mint eddig.
Forrás: Észak-Magyarország 

 

 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás