- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Kínai utazásszervezők jártak Szerencsen

Kínai utazásszervezők jártak Szerencsen

Email Nyomtat PDF

A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében 13 fős, kínai utazásszervezőkből álló csoport látogatott Magyarországra. A turisztikai szakemberek hat napos tanulmányútjuk során megismerkedtek Budapest, a Balaton, a Hortobágy és Tokaj-hegyalja, ezen belül Szerencs nevezetességeivel.

A vendégek hegyaljai kirándulásuk első állomásaként július 12-én felkeresték a Szerencsi Fürdő és Wellnessház épületét, ahol Cseppely János, az intézmény igazgatója tájékoztatta őket  a létesítmény nyújtotta szolgáltatásokról, valamint kóstolót kaptak a finom hegyaljai borokból és szerencsi csokoládékból.

A statisztikák szerint egyre több kínai érkezik hazánkba turisztikai céllal, így fontos, hogy a világ legnépesebb országának utazási irodái, szakemberei megismerjék Magyarország idegenforgalmi kínálatát. 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

„Könyvtárba mentem, de honnan indultam?”

Az Emberi Erőforrás Operatív Program „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című országos hatókörű könyvtári projekt EFOP -3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú pályázaton belül kerül megvalósításra.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
11131416
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás