- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények A kerékpártolvaj

A kerékpártolvaj

Email Nyomtat PDF

Bejelentés érkezett a Taktaharkányi Rendőrőrsre 2008. 06.02-án, hogy Tiszalúc köztemetőjéből aznap 17.00 óra körüli időben eltulajdonítottak egy Csepel típusú kerékpárt, mely nem volt lezárva, ezzel a sértettnek mintegy 21.000.-Ft-os kárt okoztak.

Bejelentés érkezett a Taktaharkányi Rendőrőrsre, 2008. 06. 02-án, hogy aznap 16.00-17.00 óra közötti időben a Tiszalúc egyik ABC boltja elől szintén eltulajdonítottak egy Hauser Wildcat MTB kerékpárt, mely nem volt lezárva.

A bejelentést követően a bevezetett forrónyomos cselekmény során megállapítást nyert, hogy mindkét cselekményt azonos személy, P.R.L. tiszalúci lakos követte el, akinél a kerékpár megtalálásra, lefoglalásra, majd a sértett részére visszaadásra került.
Az ügyben az eljárás befejeződött, bíróság elé állt az elkövető.

 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Változik a könyvtár nyitvatartási rendje

Értesítjük a szerencsi könyvtár olvasóit és látogatóit, hogy 2019. november 12-től megváltozik a városi könyvtár nyitvatartási rendje.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás