- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények A rendőr szabadidőben is rendőr

A rendőr szabadidőben is rendőr

Email Nyomtat PDF

2008. július 2-án a déli órákban fogták el a Tállyai Rendőrőrs szolgálaton kívüli járőrei azt az abaújszántói férfit, akit azért körözött a rendőrség, mert a bíróság által lopás miatt kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A börtön-büntetésre ítélt férfi hónapok óta bujkált a rendőrök elől, azonban július 2-án a Tállyai Rendőrőrs járőrei szabadidejükben észlelték, hogy a keresett személy Abaújszántó egyik terén éppen beszáll egy autóba. A járőrök követték a gépkocsit és amikor a férfi kiszállt a gépkocsiból, a járőrök szolgálatba helyezték magukat és elfogták, majd ezt követően átadták szolgálatban lévő társaiknak, akik intézkedtek a férfi büntetés-végrehajtási intézetbe történő szállításáról.

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Változik a könyvtár nyitvatartási rendje

Értesítjük a szerencsi könyvtár olvasóit és látogatóit, hogy 2019. november 12-től megváltozik a városi könyvtár nyitvatartási rendje.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás