- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. október 19.
szombat
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Nagy érdeklődés a Szerencsi Nők Egészséghetén

Nagy érdeklődés a Szerencsi Nők Egészséghetén

Email Nyomtat PDF

Nagy érdeklődés és magas részvétel mellett zajlott 2008. május 13-16 között az első alkalommal megrendezett Szerencsi Nők Egészséghete, melynek célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a betegségmegelőzés lehetőségeire, az egészséges, aktív életmód fontosságára.

A négy napos program alatt a szerencsi hölgyek számos szűrővizsgálaton vehettek részt: nőgyógyászati szűrésen, allergiavizsgálaton, bőrrákszűrésen és hallásvizsgálaton. A Magyar Vöröskereszt véradást szervezett. Ezen felül a szerencsi nők kipróbálhatták a városban fellelhető sportolási lehetőségeket, a Városi Tanuszodát, a Szerencsi Fürdő és Wellnessház fittneslehetőségeit, de szerveztek intimtornát, kocogást, sétát, aerobicot. Vendégünk volt Monspart Sarolta világbajnok tájfutó és Szabó György, a "bükkszentkereszti füvesember". A részvétel felülmúlta a szervezők előzetes becsléseit, közel 1200-an csatlakoztak az egészségmegőrzés fontosságát hirdető programokhoz.
A rendezvény szervezői: a szerencsi Polgármesteri Hivatal,  a Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet, az ÁNTSZ, a Magyar Vöröskereszt, a Városi Tanuszoda, a Városi Sportcsarnok és a Szerencsi Fürdő és Wellnessház köszönik a támogatást mindazon intézményeknek, melyek lehetővé tették az ingyenes programok megvalósítását, és vállalkozóknak, vállalkozásoknak a felajánlott tárgyjutalmakat és szolgáltatásokat.

 

 

 

 

 

 

 
 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Pályázati támogatással Rozsnyón

Szerencs Város Önkormányzata 2018 év végén pályázatot nyújtott be a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz, és 1,1 millió forint támogatást nyert el 2019. évre a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Szerencsen a Missziós Kereszt

Szerencsre érkezik a Missziós Kereszt, a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós szimbóluma 2019. október 21-én.

További cikkek:

Fidesz-képviselő: nagy jelentőségű a térségben a PIMCO Kft. szerencsi beruházása

Budapest – Koncz Ferenc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületének országgyűlési képviselője (Fidesz) szerint a PIMCO Kft. szigetelőanyag-gyártó beruházása nagyon nagy jelentőségű a térségben, mert majdnem kétszáz új munkahelyet és plusz adóbevételt jelent.

További cikkek:

Pótnap a hulladékgyűjtő edényzet átvételére

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az új kommunális hulladékgyűjtő edények kiosztására Szerencs Város Önkormányzata PÓTNAPOT hirdet a következők szerint: 2019. október 21. 08.00-18.00, október 22. 08.00-18.00 óra között.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András szakosztályvezető beszámolója: Sajnálatos módon a szerencsi asztalitenisz-szakosztály NB II-es és megyei csapata is vereséget szenvedett a soron következő meccsükön, örvendetes viszont, hogy születtek szép versenyeredmények az elmúlt időszakban.

További cikkek:

Bűnmegelőzés, és baleset-megelőzés a Szerencsi Csokoládé Fesztivál nulladik napján

A lakosság vagyonbiztonsága, az áldozattá válás elkerülése, és a közlekedésbiztonság érdekében a rendőrség az elmúlt évekhez hasonlóan részt vesz a megye jelentősebb eseményein.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  October 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
   2  3
  7  910
151617
24
2831   


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás