- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Szerencs kitörési pontja

Szerencs kitörési pontja

Email Nyomtat PDF


Szerencs - ,,Szerencsnek adottságainál fogva nem a turizmus és a borturizmus a kitörési pontja, hanem az iparfejlesztés” – mondta egyebek mellett Rónavölgyi Endréné, Szerencs polgármestere a Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás ülésén.

Aszerencsi polgármester azt is hozzátette, mindez természetesen csak úgy képzelhető el, ha ez környezetbarát módontörténik. Azülésenabioenergetika perspektíváiról, ahelyienergiatermelés fontosságáról tartott előadást Holló Ervin, a Károly Róbert Kutató Oktató Kht.Projektigazgatója. Holló Ervin egyebek mellett kifejtette, Magyarországnaknemcsak lehetősége, hanem kötelezettsége is, hogy a megújuló energiaforrások felé nyisson. Hujber Ottó, aBHD Hőerőmű ZRt. igazgatóságának elnöke a létesítendő szerencsi biomassza erőmű hulladékhője hasznosításának lehetőségeiről beszélt a kistérségi összefogással létesítendő biomassza szárító üzemben.-bg-

Forrás: Észak-Magyarország

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Változik a könyvtár nyitvatartási rendje

Értesítjük a szerencsi könyvtár olvasóit és látogatóit, hogy 2019. november 12-től megváltozik a városi könyvtár nyitvatartási rendje.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás